Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Dostavljač pice se zaustavio da spasi psa jer je život bitniji od...

Dostavljač pice se zaustavio da spasi psa jer je život bitniji od posla

0
pice petface

Upoznajte Stivena Donovana, običnog dostavljača pice, saneobično velikim srcem, koji je rizikovao da izgubi posao tako što je produžio rok dostave pice, samo da bi se zaustavio da spasi ovo izgubljeno kuče.

pice petfaceDonovan je zaustavio svoja kola i dao se u poteru za kucom. Doveo ga je do svojih kola kako bi se uverio da je pas siguran od dolazećih kola. Mladić je video da pas ima ogrlicu i da se zove Gospodin Snikers. Na oglici je postojala i adresa koja je ukazivala na to da je pas živeo nekoliko kilometara niz put.

Pročitajte još: VIDEO DANA: Mladić puzeći po zaleđenom jezeru, spasio zarobljenog psa!

Ali, pre toga je morao da dovrši svoju dostavu. Na svu sreću, momci koji su čekali na svoju picu su mislili da je cela situacija preslatka i nisu bili ljuti na njega.

pice petface– Rekao sam im da mi je žao što kasnim sa dostavom, jer sam prvo morao da spasim ovog psa, objasnio je Donovan.

Ovaj mladić je zatim odveo na adresu koju je našao na ogrlici i ostavio ga sa komšijama koji su poznavali vlasnike, tako da je bio u sigurnim rukama.

Pročitajte još: Ovo je gospodin Toza (62), koji je uskočio u ledeni Dunav i spasio psa Medu!

Za sve kuce koje vole da lutaju i švrćkaju se po kraju, potrebna je energija za oporavak koju sigurno obezbeđuje Taste of the Wild hrana. Ideja vodilja ovog brenda jeste da psima i mačkama pruži onu hranu kojom su se oni nekada hranili u divljini, dok nisu bili pripitomljeni od strane čoveka.

pice petfaceU pitanju je meso divljih ptica, bizona, lososa, pastrmke, divlje svinje, jagnjeta koje je obrađeno specijalnom tehnologijom, kako bi se sačuvale sve hranljive materije. Ova hrana u svom sastavu nema žitarice, a obogaćena je svim onim ekstraktima voća i povrća koje doprinosi dobrom zdravlju i imunitetu ljubimaca.

Prethodni tekst5 saveta: Razmislite pre nego što uzmete psa – smanjite broj napuštenih!
Sledeći tekstBRAVO KOMŠIJE: 45 činčila spašeno iz kaveza i prvi put osetile LJUBAV i NEŽNOST!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime