Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PET PARTY: Žurka u znaku poklona

PET PARTY: Žurka u znaku poklona

0
poklona petface

Do Pet Party-ja je ostalo još svega par dana, a euforija kod svih naših učesnika raste iz sata u sat. Mnogi su u panici jer ne znaju šta će da obuku, a neki, jer ne znaju sa kim da dođu. Mesta za paniku nema, jer ono što je izvesno je da vas čeka sjaaaaaajan provod sa mnoooogo poklona.
Dakle,  da se podsetimo – „BIG“ šoping centar će u subotu, 17. oktobra biti „pet friendly“ i sve će biti u znaku kućnih ljubimaca, pa je ovo zaista idealan način da vikend provedete sa svojim najdražim prijateljem. Mnogo toga smo za vas pripremali sve ovo vreme, a šta je u pitanju ne možemo više da krijemo.
Kao i svaki put kada je Pet Party u pitanju, nijedan ljubimac našu žurku neće napustiti praznih šapa. Poklone smo pažljivo zapakovali, kako bi naše drage goste podsećali na fenomenalan dan koji su sa nama proveli. S obzirom na to da znamo da je ljubimcima najbitnije da su stomaci puni, u paketiće smo zapakovali  ukusne zalogaje Trainer hrane. Pored hrane, pripremili smo i mirišljave šampončiće Biogance linije, kako bi vaši ljubimci bili čisti i mirisni.

poklona petface

Toga dana bićete u prilici da sa svojim ljubimcem prošetate po zelenom tepihu, a kriterijumi za učešće ne postoje. U subotu ćemo slaviti lepotu i ljubav, i želimo da vidimo baš svako nasmejano i lepo lice vašeg mališana – od pasa i mačaka, preko feretki, kunića i ptica. Kao i na svakom Pet Party-ju, nagrađivaćemo najelegantnije u tri kategorije: pas, mačka i sitna životinja. Elegancija leži u svakom od njih, ali mi želimo da nagradimo sve one koji su nijansu graciozniji od ostalih. Posebne nagrade će otići u šape ljubimca sa najslađim pogledom, srpskog šir kana,  lenjivka, super lokne, cice zavodnice.

Pročitajte još: PET PARTY-najveća žurka za ljubimce na Balkanu, seli se u Novi Sad

Verovali ili ne – poklonima tu nije kraj. Na našoj žurci, očekuje vas i velika nagradna igra, koja podrazumeva da će se na svakih pola sata na točku sreće izvlačiti posebne nagrade. Dakle, za sve koji budu bili srećne šape, u periodu od podne do početka revije, biće podeljeno ukupno 25 poklona.
I taman kada ste pomislili da više od ovoga ne može – prevarili ste se. Naši dragi prijatelji iz DogPoint Kluba za Pse, pored toga što će biti zaduženi za dobar izgled i zdravlje ljubimaca, takođe su pripremili iznenađenja u vidu poklona.

Za kraj da rezimiramo – svi ljubimci, na jednom mestu, nikad veći broj poklona i preeeegršt dobre zabave. Ukoliko spadate u red onih retkih koji se još uvek poslali prijave, učinite to što pre. Bila bi prava šteta sve ovo propustiti, zato se prijavite odmah, jer vremena za predomišljanje nema. 

Vaše podatke šaljite na sledeći link:

Prijave

Prethodni tekstNOVI SAD: Tužni krici labuda Ise, koji je ostao bez cele porodice, odzvanjaju parkom!
Sledeći tekstOktobar je mesec udomljavanja napuštenih pasa – evo zašto udomiti, a ne kupiti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime