Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Policijski pas pronašao kidnapovanu devojčicu!

Policijski pas pronašao kidnapovanu devojčicu!

0
policijski petface

Najveća i neprestana briga svakog roditelja odnosi se na brigu o deci. Roditeljima devojčice u Kaliforniji, nedavno je najgori san postao java kada im je nestala šesnaestogodišnja ćerka. Srećom, u njeno spašavanje uključen je pravi heroj – policijski pas spasilac koji je doprineo njenom pronalaženju.

policijski petface

U 3 sata ujutru, 25. jula policajac i vodič policijskog psa Džoš Stoun iz policijske stanice u San Bernardinu dobio je poziv da se sa svojim psom uključi u potragu za nestalom devojčicom. Ona je nestala iz svog doma, a potraga je krenula svuda po San Bernardinu i okolnim planinama.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, ova devojčica poslednji put je viđena kako se raspravlja sa dečkom starijim od sebe u dvorištu svoje kuće, iz koga ga je izbacila njena baka. Ovaj mladić je kasnije identifikovan kao 18 godina star Logan Padberg.

Dok su vlasti proveravale Padberga i devojku, čiji identitet nije objavljen, policijsku stanicu pozvao je građanin kako bi obavestio organe reda o incidentu koji se desio ispred njegove kuće. Naime, on je čuo ženski vrisak i nakon što je izašao na prozor da vidi o čemu se radi, video je momka sa baterijskom lampom kako vuče devojku za kosu u pravcu šume.

Pročitajte još: PAS HEROJ: Udomljeni pit bul spasao život dečaku

Policija je svoju istragu bazirala na tragu ovog poziva. Policijski pas je odveden do njene kuće kako bi omirisao njegov trag i nakon toga je odveden do kuće čoveka koji je alarmirao policiju. Nakon toga je sve bilo rutina. Ubrzo je ovaj policijski pas po imenu Deja vođen devojčicinim mirisom uspeo da dođe do jedne kuće, a po lavežu je sugerisao da se u njoj nalazi nestala devojka.

Nakon što je policija opkolila kuću, ustanovljeno je da se u njoj nalazi Padberg sa otetom devojčicom. Protiv njega je odmah podneta tužba za otmicu i nasilje, a devojka je na sigurnom.

Pročitajte još: PRAVI HEROJ: Pas spasao porodicu od požara, a potom i dobio i nacionalnu nagradu za hrabrost

Radno aktivnim psima, kao što je ovaj policijski pas, zbog prevelikog trošenja, hrana koju konzumiraju možda neće pokriti sve nutritivne potrebe organizma. Stoga je u njihovu ishranu nephodno uvesti i dodatke kako bi baš sve potrebe životinje za hranljivim sastojcima bile podmirene. U tu svrhu možete koristiti Fortanov preparat Cafortan koji sadrži precizno izbalansiran nivo vitamina, minerala, aminokiselina. Svi ovi elementi potiču iz biljaka. Pored toga što su potpuno prirodni, oni su i vrlo lako razgradivi.

policijski petface

Fortan – jer psi i mačke su kao ljudi.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.