Naslovna VESTI MAČKE POTRAGA ZA MICOM – Nalazaču sledi nagrada od 250 Eu!

POTRAGA ZA MICOM – Nalazaču sledi nagrada od 250 Eu!

0
Traži se mačka Mica

Već mesec dana traje potraga za mačkom Micom koja je svojevrsni simbol gradića Lajkovac. Ukoliko se neko javi sa informacijom koja će dovesti do nalaženja omiljene mačke dobiće nagradu od 250 evra.

Mačka Mica se na željezničkoj stanici Lajkovac pojavila još 2008. godine. Bila je još mače. Niko nije znao otkud se tu stvorila, ali vrlo brzo se pripitomila i postala miljenica svih zaposlenih na stanici.

traži se Mica

Kako to obično biva, već sledeće godine omacila je 4 mačeta koje su odgajili Lajkovčani i neki od zaposlenih na stanici. Kada su napunili 2 meseca uspešno su udomljeni a jedno danas živi čak u Francuskoj Nici.

NOVI POČETAK ZA NAPUŠTENO MAČE – Turbo Džo uči da hoda pomoću invalidskih kolica (VIDEO)

Potom je sterilisana i uredno vakcinisana. Dva puta je pokušano udomljavanje. Jednom su je odveli u Crepaju kod pančeva. Međutim, Mica je uvek tugovala za svojim Lajkovcem i ćeljezničkom stanicom pa su je oba puta usvojitelji vratili u njen omiljeni dom.

potraga za mačkom Micom

Mica je poslednji put viđena 12. decembra kada je bila na redovnom obroku. Od tada joj se gubi svaki trag. Pretražili su sva mesta na željezničkoj stanici i kažu: Nije problem ako je neko uzeo i pružio joj dom – samo da znamo da je dobro.

ZVAĆU GA ČOKO – Priča žene velikog srca koja je spasla povređenog psa ostavljenog kraj puta

Oni koji brinu o Mici nude nagradu od 250 eura za informaciju koja će pomoći da se nađe ova ljubimica. Sve informacije se mogu poslati preko telefona 069 643 003. Oni i dalje ne gube nadu da će se Mica pojaviti i nastaviti da dočekuje i ispraća vozove.

.Izvor:  novosti.rs   Foto: V.Jagodić

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPAS U POSLEDNJI ČAS – Žena sprečena da baci štene u reku!
Sledeći tekstSAMANTA HEROJ – Spasla slepog vlasnik iz zamrznutog jezera

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime