Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Mačka preživela tako što se tokom požara sakrila u šporet

Mačka preživela tako što se tokom požara sakrila u šporet

0
pozara petface

Ekipa koja se borila protiv požara u industrijskom gradu Fort Mek Marej, u provinciji Alberta, u Kanadi bila je iznenađena kada je pronašla mačku koja se krila u šporetu, usred kuće u kojoj je sve bilo potpuno uništeno.

pozara petfaceOni veruju da je ekplozija gasa raznela prednje staklo šporeta i da je mačor Tuks uskočio unutra pre nego što je još jedna eksplozija oborila šporet, tako zarobivši mačku, ali u isto vreme je i zaštitivši od toplote i plamtećeg plamena.

Pročitajte još: Mačka rizikovala život da spasi porodicu od požara

Nakon akcije spasavanja, vatrogasci su zavile Tuksove šape i postavili fotografije na društvene mreže, gde je Džodi Liščinski prepoznala svog mezimca sa kojim je ubrzo potom bila spojena.

Porodica Liščinski je imala oko 15 minuta, nakon što su bili upozoreni na dolazeći požar, i u svom tom haosu oko skupljanja najosnovnijih stvari koje bi mogli da ponesu, mačak je ostao zarobljen.

pozara petfaceStvari koje su uspeli da prikupe, kao i porodičnog psa, stavili su u kombi, ali kada su se okrenuli da spasu mačku, požar je već obuhvatio celu kuću. Smestili su se u kolibu svog rođaka i veoma su se iznenadili kada su videli fotografiju svog voljenog Tuksa postavljenu na internet, zajedno sa neverovatnom pričom o njegovoj strategiji za spasavanje.

– Ne znam zašto je taj vatrogasac pogledao u oboreni šporet. Prosto mi je neverovatno. Svakako, drago mi je što je Tuks ponovo sa nama, izjavila je gospođa Liščinski.

Pročitajte još: BRAVO: Vatrogasci spasili mačku iz kuće koju je zahvatio požar!

Svim macama koje imaju problema sa kožom i dlakom treba pružiti dodatnu negu kako bi bile negovane i srećne. Naša preporuka je My Cat šampon brenda Biogance koji je obogaćen uljem Argana koje mu daje regenerišuća i hranljiva svojstva.

pozara petfacePosle redovne upotrebe ovog šampona, koža vaše krznene lepotice će postati regenerisana, a krzno sjajno i mekano!

Prethodni tekstBIOSPOTIX odgovara: Da li su krpelji aktivni zimi?
Sledeći tekstBRAVO ZA NIŠ: Nenad je prvi i jedini spasilac životinja u ekstremnim uslovima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime