Naslovna Komercijalna grupa VELIKO HVALA: POLA TONE FRISKIES HRANE dobija Prihvatilište Dobra Nada!

VELIKO HVALA: POLA TONE FRISKIES HRANE dobija Prihvatilište Dobra Nada!

0
Prihvatilište Dobra Nada friskies petface

Juca za Udruženje Beta, Laza za Crvenu šapu, Kasper za Prihvatilište Dobra Nada, Crna za azil u Prokuplju, za mace na ulicama Bora ili kraljevački azil, za Veliko Gradište i azil u Zrenjaninu, za gospodina Milana.

Humanost ljubimaca, želja da pomognu gladnim i napuštenim u svim delovima zemlje i borba za njihovo bolje sutra. Fer plej i mnogo lajkova. Puno prijatnih komentara i zdrava konkurencija. Jedinstvo u pomoći među ljubimcima i njihovim vlasnicima.

Prihvatilište Dobra Nada friskies petface

Ovako bismo vam ukratko prepričali našu godišnju akciju koja je okupila preko 1.300 pasa I mačaka, preko 1.300 želja da se pomogne gladnima, akcija na koju smo ponosni. Ideje su stizale, priča je bilo previše, a vlasnici su pokazali samo jedno – brigu i zebnju da svaki napušteni ljubimac preživi noć na ulici.

Pročitajte još:
HVALA VAMA: U igri NAŠE VELIKO SRCE sakupili smo POLA TONE HRANE za napuštene!

Borili ste se za svoje ideje i branili svoje stavove, delili ste hranu sa svim ljubimcima, koji je nisu imali i bodrili ste svakog mesečnog pobednika naše igre. I na to smo ponosni dragi naši prijatelji.

Cela godina je protekla u znaku vaše humanosti, cela godina je obeležila vaša dobra dela i vaše želje da pomognete. Predlozi su stizali i van granica naše države, iz Bosne i Hrvatske, jer ste znali samo jedno – nagrada koja teži stotine I stotine kilograma Friskies hrane, potrebna je mnogim psima i mnogim macama koji je negde, tužni čekaju.

Prihvatilište Dobra Nada friskies petface

Posle skoro godinu dana PROGLAŠAVAMO NAŠU IGRU ZAVRŠENOM, a novosadsko Prihvatilište Dobra Nada POBEDNIKOM! Upravo će za preko 90 životinja u ovom utočištu nova, 2016. godina početi BOLJE NEGO IKADA!

Pročitajte još:
Ljubimac u epizodi – jurim svoj rep!

POLA TONE FRISKIES HRANE šaljemo na njihovu adresu, a nakon praznika imaćete priliku i vi da se upoznate sa ovim mališanima. Kako? Budite uz nas 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSRAMOTA: Vozač na liniji 25P nije hteo da nastavi vožnju zbog slepe Vesne i njenog psa vodiča!
Sledeći tekstI oni su porodica: Uključite ljubimce u novogodišnje praznike!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime