Naslovna VESTI DA L’ JE ČOVEK, DA L’ JE PAS: Pudla koja hoda na...

DA L’ JE ČOVEK, DA L’ JE PAS: Pudla koja hoda na dve noge (VIDEO)

0

Vlasnici pasa su verovatno dosta puta primetili da se njihovi ljubimci dosta podsećaju upravo na ljude. Ali kako bi reagovali kada bi videli psa koji trčkara sve vreme I TO NA DVE NOGE? Zvuči čudno, ali nešto tako je zaista moguće.

Naime, Brandon je iz svog automobila uočio psa koji hoda ulicom poput čoveka. Nije mogao da veruje šta vidi, pa se zaustavio kako bi snimio taj prizor.

PROČITAJTE I:

DRUGARI ZA ČITAV ŽIVOT: Pas i mačići imaju NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO, od kojeg lude njihovi vlasnici! (VIDEO)

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

MRSA INFEKCIJE: Rizik od ove vrste infekcija imaju PSI U KONTAKTU SA LJUDIMA! (VIDEO)

-Nikada nisam vide tako nešto. Pudla nije bila sama, već se šetala sa svojom vlasnicom koja je ovog psa vodila na povodcu. Ženi se nije ništa činilo neverovatnim, ali pogledi prolaznika govorili su nešto sasvim drugo. Mislio sam da mi se priviđa, rekao je Brandon.

On je odmah podelio ovaj video na svojoj Fejsbuk stranici. Video je pregledalo više od 130.000 ljudi za veoma kratko vreme i naišao je na lavinu komentara. Svi su bili u neverici šta vide.
Ime ove simpatične pudle je Ela, a njen hod je nešto što je razvila potpuno sama, jer je niko nije tome učio.

DA L' JE ČOVEK, DA L' JE PAS petface

Šetnju na dve noge obično praktikuje kada se uzbudi i kada je srećna. Elina vlasnica nema ništa protiv toga što njen pas hoda na dve noge i nikada je nije sprečavala u tome za vreme šetnje. Na komentare i čudne poglede prolaznika odavno je navikla, kao i na snimanje i fotografisanje, koje joj odavno nije strano. Svakodnevno se susreće sa tim.

A sad u videu u nastavku, pogledajte kako to izgleda kada Eli ide u šetnju. Ovaj video će Vas nasmejati i svakao začuditi. Uživajtee!


POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS KOJI ISPORUČUJE VINO: Ovaj pametni bokser omogućio je da porodična vinarija radi za vreme vanrednog stanja!(VIDEO)
Sledeći tekstALIGATOR SLOBODNO ŠETA ULICAMA: Prizor koji je građane ostavio u neverici (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime