Naslovna VESTI PSI APLAUZ ZA GEST: Pustili psa u ulaz zgrade, pa zamolili komšije da...

APLAUZ ZA GEST: Pustili psa u ulaz zgrade, pa zamolili komšije da ga ne diraju!

1
Pustili psa u ulaz petface

Jutro u Beogradu. Minus 8. I prethodnih se temperatura kretala tu negde – do minus 5. Kako je bilo vama? Nama, na putu do redakcije – prehladno. Neki su odmrzavali auto, neki “cvokotali” na autobuskoj stanici ne bi li se končano GSP pojavio. Treći su pak, pešaka, izbegavali ledenice i tako “čuvali živu glavu”.

A šta mislite – kako su se napušteni psi i mace ugrejali? Oni koji su imali bar malo sreće da imaju improvizovana skloništa i kućice – malo bolje od onih koji nemaju ništa osim hladnog betona ispod svog tela!

SUBOTICA: Pogledajte kako su Sabina i njen muž smislili rešenje i nahranili sve ulične pse!

I zato, svakodnevno čitate apele da pomognete kucama i macama, kako možete. Odškrinite vrata ulaza, podruma, garaža. Dajte im malo vašeg sendviča, vode. Staro ćebe ili kućica dobro izolovana – takođe im može pomoći!

Pustili psa u ulaz petface
Foto: Facebook

Ako mislite da su ovi apeli besmisleni – varate se! Jedan od mnogih je uriodio plodom i to u najboljem epilogu 😉 Naime, fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama prikazuje kucu, koja se greje u ulazu jedne zgrade, sklupčana, mirno spava. Na vratima ulaza obaevštenje:

Jelena je napravila VIDEO u kome nam objašnjava kako da napravimo kućicu za napuštene!

-Molim vas da ne isterujete psa, pustili smo ga unutra jer je mnogo hladno 🙂 Fin je, samo veliki. Budimo ljudi, napisale su komšije!

Hiljadu BRAVOOOO za gest i nadamo se da će ovaj gest nnaići na odobravanje i ostalih stanara zgrade! Jer zaista, BUDIMO LJUDI, nije teško!

Foto: Zorana Stankovic

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAGREB ODLUČIO: Potpisana odluka o obaveznoj sterilizaciji pasa i mačaka!
Sledeći tekstNije bilo dovoljno što su ga zanemarili, već su ga PREBACILI PREKO OGRADE u sklonište i pobegli!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime