Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET BIOSPOTIX: Rešite se buva u domu!

BIOSPOTIX: Rešite se buva u domu!

4
rešite petface

Uprkos verovanju da su buve aktivne samo u proleće i leto zbog visokih temperatura, istina je da ove napasti vrebaju iz zasede čitave godine. Mnogi novopečeni vlasnici ne shvataju da buve ne prave problem i neugodnosti samo njihovim ljubimcima, već da se problem može proširiti i na ceo dom.

rešite petfaceČinjenica koja nije poznata svima jeste da ženka buve može da položi čak 20 jaja dnevno. Ako uzmemo u obzir da će polovina jaja biti, takođe, ženskog roda, dolazimo do zaključka da će u roku od samo mesec dana broj buva u vašem stanu dostići čak 10.000. Isto tako, zimske temperature ne ubijaju buve, te nemojte misliti da ih nema u vašem okruženju. Mnoge larve uspevaju da prežive hladne i ledene talase zaštićene u svojim čaurama.

Pročitajte još: BIOSPOTIX: 10 potpuno nepoznatih činjenica o buvama i krpeljima!

Još jedna zabluda brojnih vlasnika jeste da se buve zadržavaju samo na njihovim ljubimcima, a istina je da buve najviše vremena provode na podu, tepisima, korpama pasa, u nameštaju i na drugim mestima gde mogu da se uvuku. Samo pet odsto odraslih buva se može naći na vašoj mački ili psu, dok se neverovatnih 95 odsto nalazi u okruženju ljubimca u vidu jaja, larvi i lutaka.

rešite petfaceIz navedenih razloga je izuzetno bitno da se ne tretiraju samo ljubimci protiv buva, već i celokupno okruženje u kom ljubimac provodi vreme.

Naša preporuka za rešenje ovog problema je Biospotix Indor Spray, koji eliminiše odrasle buve, jaja i larve. Ovaj sprej je neškodljiv za životinje i ljude i njime možete tretirati posteljinu, tepihe i ostale problematične regije bez bojazni od štetnosti ovog preparata.

Pročitajte još: BIOSPOTIX ne samo da pomaže u borbi protiv buva, već i razbija zablude o njima!

Kako biste povećali efikasnost ovog spreja, savetujemo vam i da redovno usisavate sve površine u stanu i da posebno obratite pažnju na mesta gde pas provodi najviše vremena – nameštaj, mesto na kom spava. Izbegavajte i da kvasite pod, jer je vlažnost odlična sredina za razvoj jaja i larvi.

rešite petfaceBorba protiv buva zahteva čelične živce, ali uz pomoć Biospotix Indoor Spray-a, pobeda će biti u vašim rukama.

4 KOMENTARA

    • Sve sam probala i nemam više živaca. Ove godine je najezda buva, skaču mi po nogama, ima ih u krevetu. Pijem bromazepame da se smirim, Juče sam zvala Firmu za dezinsekciju da mi isprskaju kuću i dvorište. Jeste da košta ali više nemam živaca a ovo sredstvo mogu da koristim kao preventivu.

      • Tanja, da li ste uspeli da ih se resite? Imam isti problem ovo je neizdrzivo. Molim Vas da me posavetujete, koju firmu ste zvali I koliko kosta? Pozdrav

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.