Naslovna VESTI PSI KAKAV PODVIG: Ovaj pas je sprečio otmicu jedne devojčice!

KAKAV PODVIG: Ovaj pas je sprečio otmicu jedne devojčice!

0
sprečio otmicu petface

sprečio otmicu: Jedna tinejdžerka stara 16 godina, danas je veoma zahvalna jednom psu, jer je upravo on zaslužan što je ona živa, zdrava i na sigurnom. Naime, njen četvoronožni prijatelj, uspeo je da osujeti surovi plan jednog čoveka koji je pokušao da kidnapuje devojčicu.

Pročitajte još: JUNAK DANA: Pas spasio devojčicu od silovatelja!

Radnja ove priče desila se u Kaliforniji, kada je jedna mlada devojka po imenu Džoana Bojorkez krenula u šetnju sa psom. Jedan čovek u automobilu se zaustavio pored njih i hteo je da je otme, pokušavajući da je ugura u svoj Kamaro:

Istrčao je iz automobila, snažno me zagrlio i pokušao da me ugura u automobil. Dok se sve to dešavalo, ja sam potpuno izgubila oslonac, posvedočila je Džoana.

Pročitajte još: ZAHVALNOST: Udomljen doberman iz azila, spasio život bebi!

Nakon toga, sve što se dešavalo joj je u mutnom sećanju, tako da ne može sa sigurnošću da tvrdi šta se tačno dešavalo posle. Naime, ona ne zna da li je dozivala psa, ili se on sam stvorio pored nje kako bi joj pomogao. Na kraju krajeva, to nije ni važno, jer je on uspeo da uradi ono što ne bi pošlo za rukom ni svakom čoveku. Vilou je uspela da odbrani Džoanu od napadača i da spreči njenu otimicu:

-U međuvremenu, čini mi se da sam počela da zamahujem nogama, ne bih li ga šutnula i pobegla. Čini mi se da je Vilou spazila taj trenutak, i da je po našim govorima tela shvatila da se ne radi o prijateljskom kontaktu. U tom momentu, ona se iz sve snage bacila na mog napadača. Ćovek je tada ustuknuo, što sam ja iskoristila kao trenutak da počnem da bežim. Uspele smo da stignemo kući na sigurno.

Pročitaje još: FILMSKA PRIČA: Pit bul je spasao porodicu od naoružanog provalnika!

Devojčica je prirodno veoma potresena celim događajem. Ona je toliko uplašena da ne želi da ide da spava, jer se plaši da ovu strašnu situaciju proživeti i u snovima:

-Ovo je nešto što je ostavilo ožiljak u meni. Ne želim više toga da se sećam.

Inače, pas Vilou nije u vlasništvu mlade Džoane. Ona ga je povela u šetnju, kako bi učinila uslugu menadžeru stambenog kompleksa u kojem živi njena baka.  Ne smemo ni da pretpostavimo šta je sve moglo da se desi da tu nije bio ovaj hrabri pas koji je sprečio otmicu.

Pročitajte još: MEŠANAC HEROJ: Spasio je devojčicu od otmičara! (VIDEO)

Ono što i dalje ostavlja gorak ukus u ustima, je što je napadač i dalje na slobodi. Policija ima njegov opis, ali to je i dalje nedovoljno da se on prepozna i nađe iza rešetaka.

Šta reći osim – psi su zaista svemoguća bića!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVI SAD: Policijski pas Maks uginuo od tuge na dan sahrane svog vodiča!
Sledeći tekstTO JE LJUBAV: Bračni par Milićević, sa 76 godina, dežura po hladnoći pored 5 odbačenih štenaca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime