Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PET PARTY JE PONOVO U GRADU: Prijavite svoje kućne ljubimce za najveću...

PET PARTY JE PONOVO U GRADU: Prijavite svoje kućne ljubimce za najveću žurku!

0
PODELI
PET PARTY petface

Kao i svake godine, i ovoga puta pripremamo veliku feštu za sve one životinjice koje svojom pažnjom i ljubavlju greju domove širom Beograda. Ako niste sigurni o čemu tačno govorimo, nećemo vas dugo držati u neizvesnosti – PET PARTY JE PONOVO U GRADU.

Pročitajte još: I kućni ljubimci vole da se okreću za njima!

Kada je u pitanju ova manifestacija, neće biti velikih iznenađenja. Mi vrlo dobro znamo da oprobana rešenja ne treba menjati. Stoga, odlučili smo da dan održavanja ovog velikog spektakla bude 11. jun, sa početkom od 15 sati. Mesto okupljanja je naravno prostor u kome su vaši ljubimci uvek dobrodošli. Naravno, u pitanju je Delta City– jedini pet friendly šoping centar u Beogradu.

PET PARTY petfaceMi podjednako volimo sve vaše ljubimce, pa su i ovoga puta dobrodošli baš svi – od mešanaca i rasnih pasa, preko mačaka, kunića, feretki, činčila, kornjača, ježeva. Nema potrebe nabrajati dalje. Dovoljno je samo da kažemo da svaka životinjska primadona koja krasi domove naših sugrađana, od nas lično ima poziv da se pojavi na ovom žuru.

Pročitajte još: POKLONI, POKLONI: Za svakog posetioca PET PARTY-ja BESPLATAN paketić!

Ono što možete očekivati na našem PET PARTY je je ukusno posluženje koje će obezbediti MJ Trade i Natural Trainer, jer mi vrlo dobro znamo koliko je teško dobro se zabavljati na prazan stomak. Pripremite stajlinge i neobične frizure, jer vas očekuju i različita nadmetanja. Svi pobednike obradovaćemo vrednim poklonima koje obezbeđuje kompanija MJ Trade.

PET PARTY petfaceDetalji koji su nezaobilazni kada je PET PARTY u pitanju jesu mnogoooo smeha, đuskanja i sklopljenih prijateljstava. Jedno je sigurno, naša druženja su nezaboravna i teško se mogu prepričati, a da ne grešimo imaćete prilike da se uverite uskoro.

Svoje mesto osigurajte na:

Prijave za PET PARTY!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.