Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Poklon BEOGRAĐANIMA: U subotu besplatna Žurka za sve kućne ljubimce!

Poklon BEOGRAĐANIMA: U subotu besplatna Žurka za sve kućne ljubimce!

0
PODELI
Žurka za sve kućne ljubimce petface

Žurka za sve kućne ljubimce – pravi način na rashladimo leto, obradujemo kućne ljubimce I poklonima im razvučemo osmeeeehe na lica! Nešto malo više od dve nedelje ostalo je velike, najveće, besplatne, najšarenije tradicionalne žurke za sve kućne ljubimce, a mi vam sada otkrivamo šta vas sve to zanimljivo očekuje.

Pre svega moramo da vas podsetimo da vremena za prijavljivanje IMATE JOŠ, ali što pre obavite taj posao – “mirna vam glava”. 🙂 Obzirom da je I PRIJAVA kao i samo UČEŠĆE na žurci BESPLATNO nema razloga da to ne učinite odmah. Samo je potrebno da nam u komentaru na linku

 >> PET PARTY 2015 <<

ostavite podatke, kako bismo vas mi upisali na spisak za poklončiće.

I tu dolazimo do onog glavnog – šta se to pakuje za posetioce našeg PET PARTY-ja!

Žurka za sve kućne ljubimce petface

Kao što znate, ovogodišnji PET PARTY spektakl sastoji se iz više delova, a svaki od njih ima svoju čar i draž – za vas i nas. Mi smo čvrsto odlučili da NIJEDAN ljubimac iz Delta City-ja ne ode praznih šapa, pa će SVI koji nam se toga dana pridruže dobiti poklon paketiće u kojima će namirisati neke ukusne konzervice, šampončiće i sitnice koje će i njih i vas podsećati na ovaj poseban dan!

Kada došetate do našeg i vašeg omiljenog mesta za okupljanje svih beogradskih ljubimaca, budite strpljivi, jer vas ooodmah na početku očekuje veeelika revija svih onih ljubimaca koji nisu učestvovali u Izboru za najelegantnijeg ljubimca Srbije. Dakle, SVAKI ali BAŠ SVAKI prisutni ljubimac imaće priliku da učestvuje u našoj VELIKOJ REVIJI SVIH LJUBIMACA! Ovo će biti prilika da se vi i vaši ljubimci prošetate zelenim tepihom u fantastičnoj atmosferi i da se svi zajedno dooooobro zabavimo! Tokom revije izabraćemo 15 predstavnika zanimljivih kategorija – pa će od 25. Jula neki od ljubimaca nositi titulu ŠOPINGHOLIČARA, NAJ FRIZA, STAJLIŠA,… Naravno i svakog od njih očeukuju DODATNE nagrade!

Ono što smo ostavili kao šlag na tortici je proglašenje NAJELEGANTNIJEG PSA, MACE I PREDSTAVNIKA SITNIH ŽIVOTINJA! Koji pas, koja maca i koji to predstavnik ostalih vrsta životinja kući ide bogatiji za ovu titulu saznaćemo kada saberemo lajkove sa Facebooka i glasove našeg žirija!

Dakle, shvatili ste – 25. Jula će se poklanjati I “šakom i kapom”. Ako ste se ijednog trenutka dvoumili da li da prijavite svoje ljubimce, mislimo da smo odlučili umesto vas! Ovakvo druženje I zabavu sa ljubimcima ni vi ni oni NE ŽELITE DA PROPUSTITE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime