Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET UPOZNAJTE BELE KRZNENE LEPOTICE

UPOZNAJTE BELE KRZNENE LEPOTICE

0
bele petface

Bele krznene lepotice zaista izgledaju šarmantno i elegantno. Ko ne bi želeo da dotakne to svilenkasto, mlečno belo krzno i ko ih ne bi voleo? Iako mačke dolaze u raznim bojama, od crne, preko braon i sive, pa sve do narandžaste, bele mačke često izazivaju divljenje. Stoga, mi vam predstavljamo neke od ovih belih lepotica.

petface beleRuska bela mačka

Potiče iz Rusije, ima kratko belo krzno, šiljate uši i dug rep. Može doživeti čak 15 do 20 godina, i nije velika mačka, ili je male ili srednje veličine.

Regdol

Poreklo ove mačke su Sjedinjene Američke Države i poznata je po svojim predivnim plavim očima, dugom krznu i velikim ušima. Može doživeti neverovatnih 17 godina i srednje je do velike veličine.

Pročitajte još: NOVI DOKAZI: Mačke nas ipak VIŠE VOLE od hrane!

Bela bengalska mačka

I ova lepotica dolazi iz Amerike, ima šiljate uši, oči u obliku dijamanta i meko krzno. Njen životni vek je nešto kraći, u proseku između 9 i 15 godina i srednje je veličine.

Turska van mačka

Kao što joj i sam naziv kaže, ova mačka potiče iz Turske, ima dugo svilenkasto krzno i oči u obliku lešnika. I njen životni vek spada među kraće, jer živi od 9 do 15 godina i srednje je do velike konstitucije.

petface beleOrijentalna kratkodlaka mačka

Ova cica dolazi iz Velike Britanije, nažalost živi do 12 godina u proseku samo, srednjeg je rasta i ima duge noge i rep i velike uši.

Norveška šumska mačka

Poreklom iz Skandinavije, ova maca živi do 15 godina, srednje je veličine i ima dugo svilenkasto krzno, kao i čupav rep.

Pročitajte još: Pet saveta za odgajanje zdrave i srećne mačke

Persijska mačka

Sigurno jedna od najomiljenijih rasa među mačkama se može naći i u beloj boji. Poreklom iz Irana, ova maca živi oko 14, 15 godina, ima velike uši, rep srednje dužine i dugodlaka je.

Koje god boje da je krzno vaše mace, ono što je bitno jeste da je negovano i zdravo. To možete, osim zdravom ishranom, postići i redovnim četkanjem i brigom o krznu mace.

bele petface Naša preporuka su FoOlee četke koje dolaze u S, M i L veličini u zavisnosti od toga kolika je vaša krznena lepotica. Njeni zupci su prilagođeni tako da uklanjaju samo suvišnu dlaku i poddlaku, a sama mačka je veoma jednostavna za korišćenje.

Prethodni tekstNAJNOVIJA VEST: Masovno ubistvo pasa u Kosovskoj Mitrovici!
Sledeći tekstSTRAŠNO: Žena (63) ubila tek rođene štence, jer je „ljuta što se kuja okotila“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime