Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET USKORO: Spremite se, jer sledeće nedelje počinje IZBOR ZA ONLINE PETFACU!

USKORO: Spremite se, jer sledeće nedelje počinje IZBOR ZA ONLINE PETFACU!

0
IZBOR ZA ONLINE PETFACU petfacae4

IZBOR ZA ONLINE PETFACU: Kao što dobro znate, do sada su pravo učešća u našim IZBORIMA ZA PETFACU imali samo oni ljubimci koji su sa svojim vlasnicima posećivali naše događaje. Dobro ste primetili, rekli smo do sada.:D Uskoro, to će se promeniti, jer ćete svi vi, širom zemlje, imati priliku da kandidujete svoje četvoronožne prijatelje i da se sa njima takmičite.

Pročitajte još; NEKA NAJBOLJI POBEDI: Počinje izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA

Da krenemo redom…ove nedelje završavamo naš zbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA, a čim se utisci malo slegnu, mi ćemo krenuti u nove avanture. Naime, od sledeće nedelje, počinje IZBOR ZA ONLINE PETFACU. Na ovaj korak smo se odlučili zbog toga što smo svesni činjenice koliko preslatkih i šarmantnih ljubimaca živi širom Srbije, te smo odlučili da i njima omogućimo da se nadmeću za ovo prestižno priznanje.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU: Cuki Nikolić, PETFACA i prva maca grada Beograda!

Prvo učešća imaće baš svi oni koji požele da se sa nama takmiče. To znači da su dobrodošli ljubimci SVIH VRSTA, iz svih varošica, gradova ili sela širom naše lepe zemlje. Dovoljno je samo da u našu aplikaciju pošaljete fotografiju, i to ne bilo kakvu, nego najlepšu. 😀 Šalimo se naravno, jer znamo da je svaka fotografija na kojoj se nalazi vaš četvoronožni prijatelj nesvakišnja i šarmantna. Jedino pravilo koje je neophodno da ispoštujete prilikom slanja fotki je da se na njoj nalazi samo jedan ljubimac. Vrlo je jednostavno – koliko ljubimaca, toliko poslatih fotografija.

IZBOR ZA NOVOGODIŠNJU PETFACU petface
PETFACA Novog Sada

Tu nije kraj, pravo učešća u IZBOR ZA ONLINE PETFACU obezbedili su svi kućni ljubimci, koji su se nama družili prošle godine. Dakle, svi oni koji su već učestvovali na ostalim IZBORIMA ZA PETFACU, a nisu uspeli da ovoje ovu titulu, sada će imati priliku za popravni. Njihove fotografije će biti ponovo unete u aplikaciju i ponovo će se takmičiti, kako bi imali priliku da poprave utisak. Pravo učešća je samim tim već izborilo preko 400 ljubimaca koji su se nama družili na Pet Party-jima i novogodišnjim proslavama sa Deda Mrazom tokom prošle godine. Koliki će biti konačni broj učesnika zavisi samo od vas.

IZBOR ZA NOVOGODIŠNJU PETFACU petface
NOVOGODIŠNJA PETFACA BEOGRADA.

Pored toga što će osvojiti nagrade, DESET LJUBIMACA koji budu imali najveći broj glasova biće FINALISTI IZBORA ZA ONLINE PETFACU i izboriće učešće u završnoj trci za PETFACU Srbije. Tamo će ih sa nestrpljenjem već očekivati PETFACA Beograda, PETFACA Novog Sada, NOVOGODIŠNJA PETFACA BEOGRADA I NOVOGODIŠNJA PETFACA KRAGUJEVCA.

O svemu ćemo vas naravno blagovremeno obaveštavati, samo smo hteli da vas obradujemo ovom vešću i da pobudimo želju u vama da nam se sa svojim ljubimcem pridružite. Verujte nam na reč  – biće to nezaboravno iskustvo! 😀

Prethodni tekstElizabeta donirala 1.500 eura za prihvatilište za pse u Valjevu!
Sledeći tekstLoti i Grizli su psi koji su na svakoj slici ZAGRLJENI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime