Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET IZBOR ZA NAJELEGANTNIJE: Pomozite nam da izaberemo ljubimce sa najviše šarma!

IZBOR ZA NAJELEGANTNIJE: Pomozite nam da izaberemo ljubimce sa najviše šarma!

0
ljubimce petface

Utisci sa Pet Party-ja su se već polako slegli, a svi mi smo već po nekoliko puta izlistali albume sa ovog događaja. Najbolja žurka za kućne ljubimce polako prelazi u uspomene naših dragih gostiju, ali druženje sa svim četvoronožcima koji su tog 11. juna bili u Delti i dalje traje.

Pročitajte još: VIKEND U ZNAKU LJUBIMACA: Ovako smo se družili u Delta City-ju u subotu!

Kao što je nekima poznato, nakon Pet Party-ja odlučili smo da izaberemo najatraktivnije ljubimce tog druženja. Stoga, 17. juna smo krenuli u pravu avanturu. Tog dana je krenula potraga za najelegantnijim ljubimcima sa našeg događaja. Njih ravno 50 učestvuje u izboru i bori se za vaše glasove. Nećemo preterati ako kažemo da je baš svako od njih neponovljiv, neodoljiv i beksrajno šarmantan. Iako bismo mi rado proglasili da su pobednici svi, ipak moramo izabrati po jednog najupečatljivijeg od svake vrste.

ljubimce petface

U ovom poduhvatu treba nam vaša pomoć. Potrebno je samo odete na Facebook stranicu Ljubimci su zakon gde se nalazi album NAJELEGANTNIJI LJUBIMCI. Klikom na ovu aplikaciju, bićete u prilici da pristupite fotografijama naših mališana. Ukoliko se pitate koji je to kriterijum po kome treba da dodelite nekom svoj glas, on ne postoji. Dovoljno je da pritisnite dugme VOTE na svaki pufnasti repić ili na svaki neodoljivi pogled koji vam privuče pažnju. Nagradite ih sve, jer su oni to zaslužili.ljubimce petface

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU: Cuki Nikolić, PETFACA i prva maca grada Beograda

Glasanje traje još samo nekoliko dana, tačnije do 1. jula u 12 časova, nakon čega sledi proglašenje pobednika. Dakle, već u petak znaćemo koji su to pas, mačka i sitna životinja na vas ostavili najjači utisak i zaslužili da ponesu titulu najelegantnijih. Oni koji budu poneli ovo laskavo priznanje, pored paparaca i obožavatelja uživaće i u ukusnim Natural Trainer nagradama.

ljubimce petface

Glasajte i pozovite prijatelje, jer ovi četvoronožni lepotani zaslužuju vaš glas i vašu pažnju.

Glasanje je moguće jedino u aplikaciji, koja se nalazi na sledećem linku:

IZBOR ZA NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE!

Prethodni tekstVozač limuzine stao je nasred mosta kako bi spasao psa koji je trčao po kolovozu!
Sledeći tekstISKRENO RAZUMEVANJE: Evo zašto dete sa autizmom treba da odraste uz psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime