Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET FENOMENALNO: Ponovni susret mačke i njene vlasnice 6 godina od nestanka ljubimice!

FENOMENALNO: Ponovni susret mačke i njene vlasnice 6 godina od nestanka ljubimice!

0
nestanka petface

Za vlasnike ljubimaca jedan od najvećih stresova jeste i nestanak ljubimca. Pomešana osećanja straha i zabrinutosti, kao i danonoćno traganje neretko ne donose rezultate. Zato priče o povratku ljubimaca uvek dočekujemo sa oduševljenjem.

Pročitajte još: KAD TI SE SREĆA OSMEHNE: Izgladnela i napuštena mačka, sada je u sigurnim rukama!

Mačka po imenu Kloi pobegla je iz svoje specijalne nosiljke u trenutku kada je sa svojom vlasnicom trebalo da krene kod veterinara na zakazani pregled. Od nestanka je prošlo neverovatnih 6 godina, a vlasnica Rebeka Li već dugo živi u uverenju da je njena voljena ljubimica mrtva. Od trenukta nestanka, ona je činila sve što je bilo u njenoj moći kako bi pronašla Kloi. Ceo komšiluk je bio oblepljen plakatima sa macinom fotografijom. Ubrzo nakon Kloinog nestanka, jedan od sugrađana je pozvao Rebeku da joj kaže da je jedna mačka koja odgovara opisu njene ljubimice udarena od strane automobila i da nije preživela udarac.

-Malo je reći da sam bila očajna, izjavila je Rebeka za Gardijan.

nestanka petface

Dakle, kao što smo rekli, od tada je prošlo već 6 godina. Prošle nedelje, Rebeka je primila telefonski poziv koji će joj do kraja života ostati u sećanju. Lokalno sklonište za mačke nedavno je svoje prostorije primilo mačku, za koju će se očitavanjem čipa ispostaviti da je Kloi. 😀

Tada je klupko počelo da se odmotava. Ispostavilo se da je Kloi od trenutka nestanka u stvari živela kod jedne starije gospođe. Kako starica više nije bila u stanju da samostalno brine o mački, njena porodica je Kloi odvela u ovo Udruženje. Iako se podrazumevalo da je vlasnica stara gospođa, procedura je nalagala da se mački očita mikročip. Tada je usledilo iznenađenje. Originalna vlasnica mace Kloi bila je u stvari Rebeka Li:

Malo je reći da sam šokirana. Ipak, preovladava sreća zbog povratka moje ljubimice nakon 6 godina od njenog nestanka.

nestanka petface

Mi u potpunosti razumemo Rebekinu sreću zbog povratka njene nestašne ljubimice. Za nju i za sve vlasnike imamo jedan i više nego orginalan predlog. Kao što svi znate, ljubav na usta ulazi. Pored sve pažnje koju poklanjate svojim ljubimcima, neophodno je da im ponudite ukusne sadržaje za njihov stomak. Budite sigurni da im tada neće pasti na pamet ni da pređu vaš kućni prag. Za sve nesputane karaktere, naša preporuka je hrana Taste of the Wild. Jedina nedoumica kada je u pitanju ova prekukusna hrana odnosi se na izbor između pastrmke i srnetine. Mi vam od sveg srca savetujemo da ne brinete, jer koji god izbor da napravite nećete pogrešiti. Naša uverenost potiče od toga što je u pitanju ultra premium hrana, koja u svom sastavu ima samo najukusnije komade pravog mesa. Pored toga, hrana Taste of the Wild je obogaćena voćem i povrćem, koji kao moćan izvor antioksidanasa, služe za osnaživanje imunog sistema.

Pročitajte još: SAVETI: Kada mačke zahtevaju promene u ishrani i kako ih najbolje sprovesti?

Dakle, još jednom za pune stomake maca pobegulja – Taste of the Wild.

Prethodni tekstBEOGRAD: Poklanja se Bambi, pinč star 7 meseci – želite ga?
Sledeći tekstKrivična prijava protiv vlasnice malene Mie, koja ju je izgladnjivala! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime